Sonnyk.com.ua

Значення снів українською мовою

Що зробити, щоб поганий сон не збувся?

Погані сни бувають дуже реальними. І коли прокидаєшся в холодному поту, з полегшенням розумієш — це всього лише страшний сон. Але страх продовжує гризти, бо може сон був пророчим, адже все відбувалося ніби насправді? Існують методи, завдяки яким поганий сон не збудеться, принаймні, на це є велика вірогідність.

Короткий зміст:

Наші пращури застосовували заговори, обряди, молитви, які вдалося зберегти в первозданному вигляді, а значить, вони залишилися дієвими. Однак ритуал може втратити первісний зміст, якщо поміняти слова в ньому. Черговість слів підібрана так, щоб впливати на підсвідомість, змінюючи сприйняття людини, відхиляючи від можливих бід.

Вирішили скористатися народною мудрістю — не сумнівайтеся. Не міняйте черговість дій, не спотворюйте вимовлені словосполучення і вони допоможуть, не давши втілиться побаченому.

Що робити щоб сон не збувся?

Важлива умова: поганий сон до проведення ритуалу не розповідайте знайомим, не намагайтеся розшифрувати, використовуючи сонник.

Заговори

Як тільки прокинулися, залишайтеся лежати. Розмовляти або вставати дозволено, коли скажете один з перерахованих виразів:

«Хороший сон воскресни, поганий навпіл трісни»; «У когось сон збувається, а мене це не торкається. Господь зі мною, поганий сон не мій. Амінь»; «Що побачила уві сні, не побачу наяву», після цього потрібно перехреститися.

Якщо у вікні видно сонце, що сходить, то подивіться на нього і повторіть тричі:

«Куди ніч пішла, туди йди і сон». Потім можете вмиватися.

Вставши, скажіть:

«Сон приснився, від раби Божої (ваше ім’я) покотився в далечінь далеку, в далечінь безкрайню. Куди ніч, туди й сон».

Сновидіння виявилося страшним? Прочитайте, не відступаючи від тексту, 9 разів:

«Що уві сні прибуло, то без сліду на захід вибуло! Амінь! Амінь! Амінь!». Через 3 години помийте обличчя прохолодною водою і повторіть тричі: «Що снилося, то забулося. А що забулося, то не збулося! Амінь!».

Або ще один варіант:

«Одягнена я в святу ризу стану на куполи. Як тінь свою тінь не пускає, рука руку не з’їдає, свій язик не проклинає, так і сон поганий проходить, не збувається. Господи, Ісус Христос, оборони мене! Амінь! Амінь! Амінь!».

Вмийте обличчя свяченою водою, 3 рази повторіть:

«Куди вода стікає, туди і сон йде».

Ритуали

Певні дії можуть здатися позбавленими сенсу, надто наївними, але довіртеся віковій мудрості і обов’язково досягнете бажаного. Ще дві умови — прокинувшись, не відкладайте проведення обряду і про те, що сталося уві сні нікому не розповідайте до обіду.

Прокинувшись, торкніться виробу, зробленого з дерева і скажіть:

«Куди ніч, туди сон. Як не росте зрубане дерево на пні, щоб так не виріс сон наяву».

«Змийте» сон. Перекажіть зміст сну проточній воді, а потім додайте:

«Вода, віднеси всі мої біди, всі мої прикрості, куди вода, туди і сон».

Після пробудження відчуваєте жах, розгубленість, відчай? Поверніться на схід, опустіть голову вниз, залишаючи тулуб рівним і 3 рази скажіть:

«В ім’я Господа нашого! До мене, рятівники, до мене, Хрестителі! На душу зверніться, за неї заступіться! В ім’я Отця і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Ще варіант із монеткою. Скажіть:

«Куди ніч пішла, туди сон забрала. Я відпустив, ні гроша не залишив». Метніть в відкриту кватирку монетку, промовивши: «Оплачено!».

Запишіть все, що вдалося згадати на папір. Спаліть лист, промовляючи:

«Дим клубочиться, дим струмує, перетворюючись в небилицю, замикає все ключем, куди він — туди і сон».

Попіл, що залишився від записки, розчиніть в проточній воді або зарийте в землю, повторюючи слова «Іди, тревога, від раба Божого (ім’я). Амінь».

Молитви

Звернення до Святого Кіпріана

«О святий угоднику Божий, Кіпріан, швидкий помічник всім, хто до тебе звертається. Прийми від нас недостойних хвалу наше і випроси нам у Господа Бога слабким зміцнення, хворим зцілення, сумним втіху і всім користі в житті нашому. Донеси до Господа твою молитву, та застережи нас від падінь наших гріховних, нехай навчить нас істинного покаяння, нехай визволить нас від полону диявольського і всякої дії духів нечистих, і позбавить від ворогів нас. Будь нам міцним захистом над ворогом видимим і невидимим, у спокусі дай нам терпіння і в час кончини нашої яви нам заступництво від мучителів, хай досягнемо Небесного Єрусалиму і будемо в Небесному Царстві з усіма святими славити й оспівувати ім’я Отця і Сина, і Святого Духа на віки віків. Амінь».

Якщо уві сні вам наснилось щось погане, що стосується не лише вас, а і ваших дітей, то радимо вам прочитати молитву оберіг для сина, яка також підходить і для доньки. Кілька варіантів молитви ви знайдете у статті молитви, що оберігають, вони використовуються для дітей, а читаються мамою.

Молитва Устинії і Кіпріану

«Господи Всесвятий! В смиренні і доброті припадаю до ніг Твоїх! Зрадій, Пречистий Херувим, бо Душу свою присвячую через Тебе до Господа. Прослав Кипріана, бо побожний, прослав Устинію, бо удостоєна благодаті пречистої від світлих Сил. І діяннями їх нехай буде створений Покров Захисний над тими, хто звернувся до Світлого Імені Кипріана та Устинії. Амінь».

Після поганого сну читайте молитву

«Господь, якщо цей страшний сон — попередження від Тебе, то допоможи мені зрозуміти, що я повинен робити далі. Спаси і збережи від усякого зла, що побачив я уві сні. Якщо ж цей сон від диявола для того, щоб налякати і збентежити мене — заборони лукавому торкатися моєї душі, допоможи мені забути всі переживання, які були викликані цим сном. Амінь».

Сенс цього — прохання у Бога милосердя. Крім того, ви просите силу на боротьбу з нечистим, що викликав кошмари.

Дивимось у майбутнє

Як запобігти поганому сну? Як не допустити появу поганого сну у майбутньому? У скарбничці наших бабусь є обряди, здатні подарувати повноцінний нічний відпочинок.

Для звичайної віруючої людини достатньо прочитати перед сном «Отче наш».

«Отче наш, що є на небесах! Хай святиться ім’я Твоє, хай настане Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні; і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим, і не введи нас у спокусу, але захисти нас від лукавого. Амінь».

Коли ритуали безсилі розігнати страх, що виник від поганого сну, то відвідайте церкву. Поставте іконі Пресвятої Богородиці дві свічки «За здоров’я». Одну собі, другу за ворогів. Важливо пробачити ворогів, щиро помолитись за їх щастя. Ще одну свічку поставте «За здоров’я» для себе перед іконою Всіх Святих.

Ефективні засоби, щоб поганий сон не збувся

Ідіть до церкви не тільки тоді, коли мучать страшні сни. Храм допоможе впоратися з невдачами, проблемами і нещастями, що відбуваються з вами.

Висновок

Не кажіть про погані сни іншим людям. Не намагайтеся розшифрувати побачений сюжет, інакше можна спроектувати події із сну на реальність. Висловлені думки часто збуваються, а хвилювання і страх роблять це ще ймовірніше.

Щоб позбавити поганий сон сили, потрібно проводити ритуали, читати заговори або молитви. Але при цьому важливо вірити в могутність обрядів, інакше вони втратять силу.

Врахуйте, сни — це частина вас, плід вашої підсвідомості і світобудови. Тому не лякайтеся кошмарів, а спробуйте зрозуміти, що таким чином намагаються повідомити вам Вищі Сили.

Таємниці снів

Зараз ви знаходитесь тут:

Це читають найбільше:

Що зробити, щоб поганий сон не збувся?

Буває таке, що нам наснився поганий сон і ми дуже хочемо, щоб його події ніяк не вплинули на реальне життя, тим більше, не були у нього втілені. Існує кілька варіантив різних дій, які допоможуть нейтралізувати дію поганого сну, починаючи від молитов Богу і закінчуючи народними засобами, первевіреними сторіччями. У статті ви знайдете подробиці та детальні інструкції, дотримуючись яких можна домогтися того, що поганий сон не збудеться.


У які дні тижня збуваються сни?

Ви знаєте, що сни збуваються не завжди? Справа у тому, що є дні тижня, у які сон виявиться пророчим із великою ймовірністю, але є і дні, у які сни не збуваються, або збуваються лише хороші. Саме про це йде мова у наступній статті, тут розглянуто не лише самі дні, а і теми, на які ви бачите сни і ймовірність того, що сон збудеться у реальному житті. Радимо вам прочитати її і у майбутньому знати ці тонкощі.


Дізнатись значення сну

Хочете дізнатись значення сну, який вам наснився цієї ночі? У такому разі пропонуємо перейти на цю сторінку нашого сайту і обрати літеру, на яку починається ваш сон. Між іншим, звертаємо увагу на те, що далеко не завжди сон потрібно сприймати буквально, дуже часто ми бачимо вночі образи, які розшифровуються у дещо абсолютно на них несхоже. І як водиться, різні сонники тлумачать їх по-різному. Ми зібрали найбільш точні данні, які заслуговують довіри.

Можливо, вас зацікавить: